Els Bombers de la Generalitat van atendre  des de les vuit a les deu del vespre d’aquest divendres, 43 avisos per pluja al Baix Llobregat i al Barcelonès. El gruix més important va tenir lloc a l’Hospitalet (Barcelonès), on es van atendre 26 incidències relacionades amb inundacions de baixos i aparcaments, d’algun supermercat o d’algun carrer.

A Castelldefels va tenir lloc l’altre gruix d’actuacions, concretament 17, també per incidències similars a les de l’Hospitalet. Cap de les incidències va ser de caràcter greu.

La pluja va començar a caure a mitja tarda a diversos indrets del país i va deixar registres de fins a 40 litres en mitja hora. Cal recordar també que quatre persones van resultar ferides aquest divendres per contusions causades per la caiguda d’un llamp a la Selva del Camp, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van rebre l’avís al voltant de les dues del migdia. 

Finalment cal destacar que el telèfon 112 va rebre avisos per diversos incendis de vegetació que haurien estat provocats pels llamps. 

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here