Dotze dotacions terrestres de Bombers i vuit mitjans aeris treballen sobre el terreny per apagar l’incendi que afecta la zona de Sant Pere Màrtir, a Esplugues 

Última actualització (17:13h)

@agentsruralscat informa dades provisionals afectació #IFEsplugues és de 5 Ha. Efectius emergències encara treballant #ProteccioCivil

El foc s’ha declarat al carrer de Pau Vergós d’Esplugues i sembla que ara el foc avança direcció Sant Pere Màrtir i s’allunya de la zona habitada. Els bomers prioritzen el flanc esquerre de l’incendi per protegir la cuitat. Sobre el terreny  treballen dotze dotacions terrestres de Bombers, vuit mitjans aeris i diversos actius de l’ADF del Baix Llobregat.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut més de 400 trucades de veïns i veïnes alertant de la columna de fum, que és visible des de molts punts de l’entorn. 

Finalment, els Serveis d’Emergències han emès un comunicat vía xarxes socials, explicant que no calen més avisos sobre la columna de fum, ja que els bombers ja hi treballen. A més, recomanen no acostar-se a la zona de l’incendi, per deixar treballar les dotacions que s’hi han desplaçat, i en cas dels habitatges propers, tancar les finestres per evitar les molèsties del fum. 

El passat 19 de setembre, Collserola va ser víctima d’un altre incendi. En aquest cas es van cremar 21 hectàrees en una zona del districte de Nou Barris, a l’interior dels límits del Parc natural. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here