Es celebrarà el proper diumenbe 2 d’octubre i ja s’ha obert el període de prescripcions. Espera superar el mig miler de participants

Sant Andreu de la Barca acollirà el diumenge dia 2 d’octubre una nova edició, la divuitena, de la Festa de la Bicicleta, una iniciativa emmarcada al programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

La cursa, que organitza l’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports, sortirà de l’avinguda de la Constitució, a l’esplanada del mercat setmanal, a les 11 hores.

L’activitat és un circuit urbà pensat perquè tothom pugui participar-hi i gaudir al màxim de la ciutat sobre rodes, a més de fer una aposta decidida per la sostenibilitat.

El regidor d’Esports, Lluís Oulego, ha destacat que “volem reivindicar la bicicleta com a mitjà de transport” i ha subratllat que “la cursa no té caràcter competitiu sinó que vol ser una passejada lúdica per la ciutat”.

Els participants, més de mig miler en funció de les passades edicions, cobriran un circuit de sis quilòmetres i els corredors podran optar al sorteig d’una bicicleta.

L’organització també reconeixerà al participant més veterà, al més jove i al grup més nombrós.

Les inscripcions per participar a la Festa de la Bicicleta es poden fer per internet a la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports (esports.sabarca.cat) o personalment al poliesportiu L’11. El mateix dia de la cursa es poden fer a l’esplanada del Mercat Setmanal de 9.30h a 10.45 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here