La Festa Major de Sant Miquel 2016 se celebrarà entre avui i el 2 d’octubre. Els pregoners d’enguany seran el mític grup musical molinenc Els Dracs, que donaran el tret de sortida a uns dies farcits d’activitats!

La Festa Major de Molins de Rei és una cita ineludible per mèrits propis que no te la pots perdre. Ja fa anys que la Festa Major s’ha consolidat plenament i que exerceix una gran atracció entre tota la gent de la vila, i també d els municipis de les rodalies.

Els secrets de l’èxit són molts: la varietat d’actes, l’altíssima participació, el bon ambient que es respira durant els cinc dies… però vull subratllar l’esforç que totes les entitats i col·lectius fan per millorar, any rere any, l’oferta d’activitats per als participants.

Enguany, a més, el pregó de la Festa Major el faran uns molinencs, considerats fonamentals en la història de la música en català, els integrants del grup anomenat Els Dracs. El pregó de la Festa Major de Sant Miquel, a càrrec d’Els Dracs, que tindrà lloc avui dimecres, 28 de setembre de 2016, a les 20.30 h, a la plaça de Catalunya. En cas de pluja, l’acte es traslladarà a la Joventut Catòlica-La Peni.

Durant aquests dies també es pot visitar una exposició recull discos, cartells, revistes, diaris, fullets, cròniques, fotografies, instruments, roba…d’Els Dracs, a la capella del Palau dels Requesens.

Fletxa_gran Veure totes les activitats de la Festa Major 2016

Fletxa_gran Descarregar el Programa de la Festa Major en PDF

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here