La prova que tindrà lloc dimecres vinent sumarà ja la seva dotzena edició i com és tradició farà part del seu recorregut per Gavà Mar

El proper dimecres, 12 d’octubre, aprofitant que és festiu, es disputarà la Marató del Mediterrani. La cursa, que es va presentar aquest dijous al centre comercial Ànec Blau i que suma, aquest 2016, la seva dotzena edició, repeteix itinerari amb sortida i arribada al canal olímpic de Castelldefels i passant per Gavà Mar. Es tracta d’un recorregut pràcticament pla, que segons els corredors esdevé ideal “per fer bons temps i batre marques”.

La carrera es presenta com una gran jornada esportiva amb una clara aposta per ajudar a investigar i a vèncer les malalties autoinmunes amb la col·laboració de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Com és habitual, la prova presenta diferents modalitats i distàncies. Una de 10 quilòmetres, una altra de 21 i un marató per equips en què cada membre haurà de recórrer mitja marató per després sumar ambdues classificacions.

Per finalitzar, l’organització va mostrar la nova samarreta tècnica oficial de la carrera amb el lema “Don’t run, fly”, que anirà acompanyada per unes ulleres de sol de running d’alta gamma de la marca Zona Vip Events i una bossa d’obsequis de les empreses col·laboradores. També s’ha procurat millorar i augmentar els serveis al corredor: Facilitat i proximitat d’aparcament, així com avituallament, lavabos, dutxes i servei de massatge.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here