Amb l’objectiu de trobar una família per als gossos i gats abandonats de la ciutat, el proper dimecres 12 d’octubre, de 10 a 14 h, se celebrarà a l’espai exterior del Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7) una fira d’adopció d’animals

Aquesta és la sisena vegada que l’Ajuntament, juntament amb la protectora Help-Guau que ofereix el servei d’acollida d’animals de companyia a Sant Feliu, realitzen un esdeveniment d’aquestes característiques al municipi. 

El nombre de gossos abandonats a la ciutat augmenta especialment els mesos de primavera i estiu i l’Ajuntament vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de ser responsables en la seva cura.

A la Fira es podran veure al voltant d’una desena d’animals, entre gossos i gats, que hi ha actualment al centre d’acollida que Help-Guau té a Argentona i que estan pendents de trobar una família adoptiva. 

Les persones interessades en adoptar podran conèixer la raça, edat, sexe o tamany de tots els animals en adopció a la fira o bé al web de Help-Guau. Els gossos quan s’adopten es lliuren vacunats, desparasitats, estirilitzats i amb el xip identificatiu.

A Sant Feliu, de mitjana es recullen cada any uns 50 gossos, dels quals aproximadament uns 20 són recuperats pels seus propietaris i propietàries. La trentena restants han de ser acollits en el centre de Help-Guau perquè ningú els reclama o no es localitzen els propietaris. Aquests animals resten per tant pendents de ser adoptats. 

Davant d’aquesta dada, l’Ajuntament vol conscienciar la ciutadania de la importància de fomentar les adopcions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here