Finalitzat el termini per a la presentació de candidatures a la coordinació de l’organització ecosocialista, ara manca ratificar-la en la 8a Assemblea d’ICV Baix Llobregat

Finalitzat el termini per a la presentació de candidatures a la coordinació de l’organització ecosocialista, ara manca ratificar-la en la 8a Assemblea d’ICV Baix Llobregat.

El passat 19 de setembre es va obrir el període de recollida d’avals per a la presentació de candidatures a copresidir ICV Baix Llobregat, que va finalitzar a les 23.59h del 6 d’octubre. Les candidatures que optessin a copresidir la direcció de l’organització comarcal, necessitaven un total de 25 avals de, com a mínim, 4 organitzacions diverses de la comarca.

Així, en el moment de tancament d’aquest període, només s’ha presentat la candidatura formada per l’alcaldessa de Castelldefels i coordinadora sortint, Candela López, i el regidor de Sant Vicenç dels Horts i Conseller Comarcal d’Educació, Jordi Gil, havent quadruplicat el número d’avals necessaris.

Tal i com marca la normativa per a l’elecció de la coordinació d’Inicitiva per Catalunya Verds del Baix Llobregat, un cop finalitzat el procés, al no haver-se presentat cap altra candidatura, la presentada serà proclamada el propi dia 14 d’octubre per l’Executiva Comarcal, a l’espera que sigui ratificada a l’Assemblea d’ICV Baix Llobregat que es celebrarà el proper 22 d’octubre a Cornellà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here