El festival, la trobada més gran de pallassos que se celebra a la península, tindrà lloc entre el 17 i el 23 d’octubre i s’escamparà per tota la ciutat de Cornellà

Una de les principals premises de Tortell Poltrona, director artístic del festival, ha estat la idea d’escampar els pallassos per tota la ciutat. S’envairan carrers, places, carpes, escoles, residències de gent gran i molts d’altres espais de Cornellà.

El festival comptarà amb més de 100 funcions, de les quals la gran majoria seran al carrer. A més a més, tindrà lloc una gran festa popular de Músics i Pallassos encapçalats per Joan Garriga de La Troba KungFu. Completen la programació els espectacles de la carpa a la Plaça de Catalunya, les 5 Gales i la celebració de la primera Convenció del Món Pallasso.

Pepe Viyuela, Leo Bassi, Pepa Plana, Jango Edwards, El Tricicle, Claire Ducreux, Chapertons, Marcel Gros, Cia La Tal, Leandre Clown, Los Galindos, Los Excéntricos i la companyia francesa l’Enterprise, entre alguns dels artistes d’aquesta edició.

Dimecres 19 tindrà lloc l’acte d’arribada dels Pallassos a la Plaça Catalunya amb transport públic i comptarà amb el periodista cornellanenc Jordi Évole com a mestre de cerimònies.

El Premi Nas d’Or es lliurarà al pallasso suís Dimitri, recentment desaparegut, que va participar en la gala de la primera edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà l’any 1984.

El Festival l’organitza l’Ajuntament de Cornellà i enguany celebra la seva 17a edició. El consistori fa una aposta clara per la cultura i en concret del món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here