L’empresa Hasphan Import SL, ubicada al viver d’empreses Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell, ha estat guardonada amb la Medalla Europea al Mèrit en el Treball, un reconeixement atorgat anualment per l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEEC) i que té per objectiu reconèixer les millors activitats i iniciatives escomeses en territori de la UE per promoure l’empresa i l’esperit empresarial, mostrant i compartint exemples de les millors polítiques i pràctiques empresarials i creant així una major consciència del paper dels empresaris en la societat

La Excma. Sra. Myriam de la Sierra y Urquijo, Presidenta d’honor de l’associació va fer lliurament d’aquesta distinció a Marius Benasco, gerent de l’empresa Hasphan Import, reconeixent així la seva tasca i gestió en el sector de la importació. L’acte de lliurament de medalles es va realitzar el passat divendres en una gala celebrada a l’Hotel Westin Palace de Madrid i en la qual l’empresa Hasphan va estar acompanyada per tècniques del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

“Hasphan actualment es troba situada en un viver d’empreses municipal pertanyent a l’Ajuntament de Martorell, des d’on l’empresa va ser assessorada i constituïda a través del seu servei d’emprenedoria i creació d’empreses, volem agrair aquesta iniciativa que ens a permès posicionar-nos al mercat facilitant la posada en marxa de la nostra empresa. Per aquest motiu agraïm, més si cap, la concessió d’aquest premi, per confiar en Hasphan, una empresa de nova creació, i convertir-la a través d’aquest reconeixement en model i referent en el nostre sector tant en l’àmbit nacional com l’internacional.”, va afirmar Benasco durant l’entrega d’aquesta distinció.

L’objectiu d’aquest guardó és reconèixer les millors activitats i iniciatives escomeses per promoure l’empresa i l’esperit empresarial, mostrant i compartint exemples de les millors polítiques i pràctiques empresarials, creant així una major consciència del paper dels empresaris en la societat.

A més del lliurament d’aquesta medalla, cadascun dels premiats va rebre un certificat i un segell de qualitat, reflex de l’ètica, professionalitat i resultats de cadascuna de les seves empreses. La concessió de la Medalla Europea al Mèrit en el Treball per part de l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat reconeix, recompensa i celebra l’èxit de les empreses dins de la Comunitat Econòmica Europea (CEE) amb una trajectòria exemplar a nivell nacional i / o europeu i amb pràctiques i iniciatives que donen suport l’esperit i consciència empresarial. Les empreses i professionals que han rebut aquest guardó es converteixen en model i referent en el seu sector tant a nivell nacional com internacional i serveixen d’inspiració a possibles nous empresaris.

Entre els guardonats d’aquesta edició se sumen professionals de diversos sectors com la Sra. Sra. Montserrat Hidalgo Hernández Experta en coaching, a l’empresa GRUP ORTIZ, el Sr. Ramiro López Henares premi Antena d’Or en 3 ocasions, al Sr. D. Victor Jose Muñoz Garay Director d’Valtrading, a l’empresa Ubicca, al Sr. Don José de Zor García Martínez President de la Societat Hispano Americana de Psicologia Aplicada, a l’escriptor Sr. Emilio José García Mercader, a l’empresa GS Brand, al Dr. Antonio Rico Revolta Ex President Regional de Creu Roja, a l’empresa Eventisimo, al Dr. Javier Macarrón Carro, a Sr. Emilio Sánchez Escámez fundador d’IDEA Enginyeria, a l’agència de publicitat TBWA i al Sr . D. Jacobo Pombo García President del Global Youth Leadership Forum, entre altres Personalitats condecorades.

Hasphan Import S.L empresa ubicada al viver d’empreses Molí Empresa

Hasphan Import S.L. és una empresa jove formada per un grup de persones amb una llarga experiència en el camp de la importació de materials per a la construcció en sec i peces metàl•liques a mida. La finalitat d’Hasphan és satisfer a tots els seus clients, proporcionant constantment productes de gran qualitat facilitant el seu accés al mercat asiàtic i assegurant-nos que tots els nostres proveïdors compleixen amb totes les normatives europees i estatals actuals.

Associació Europea d’Economia i Competitivitat

La “Associació Europea d’Economia i Competitivitat” va néixer amb l’objectiu de reconèixer, desenvolupar i promoure els mecanismes de les empreses que fomenten un bon desenvolupament empresarial dins el marc europeu. Aquesta associació reconeix les actuacions i mesures dutes a terme per les empreses, i augmenta la conscienciació respecte al paper que exerceixen les empreses que estimulen i serveixen d’inspiració a possibles nous empresaris, promovent la cultura corporativa, els models de negocis i la comunicació en totes les seves dimensions. Compte entre els seus consellers amb l’il•lustríssim Sr. Enrique Cerezo Torres, Empresari i president de l’Atlètic Madrid. (Www.aedeec.org).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here