L’Ajuntament d’Abrera programa un nou cicle musical on espai i música dialogaran amb l’ànima dels participants per viure una experiència íntima. El 15 d’octubre i el 5 de novembre, l’Església de Sant Pere d’Abrera serà l’escenari a les deu de la nit dels dos concerts d’aquest cicle

15 d’octubre: Viatge d’amor per Europa des del Renaixement fins a l’actualitat
Aquest concert ens portarà a fer un viatge a través dels segles i països per les cançons d’amor més belles. Hirundo Maris, format per Arianna Savall (provinent d’una coneguda família de músics catalans), P. Johansen i M.A. Cordero oferiran tot l’encant i tota l’energia d’aquestes cançons d’èpoques i països llunyans.

Arianna Savall – Soprano i arpa triple barroca
Petter U Johansen – Tenor, hardingfele i cistre
Miquel Àngel Cordero – Colascione i contrabaix

5 de novembre: Homenatge a Enric Granados en el centenari de la seva mort
En motiu del centenari de la mort de Granados, el duo Ribera Sàbat presenta un programa de concert basat en la seva obra i en el món musical que l’envoltava; perfilant una línia artística que juga entre el modernisme català i el nacionalisme hispànic, tot plegat, sota el flux d’un personal romanticisme.
El duo Ribera Sàbat és una formació integrada pels guitarristes catalans Maria Ribera Gibal i Jordi Sàbat Cots.

Entrades
Gratuït i per estricte ordre d’arribada. Aforament limitat.

Església de Sant Pere d’Abrera
La parròquia de Sant Pere d’Abrera, d’estil romànic i considerada bé d’interès local, és esmentada l’any 1100, quan Guillem Ramon, senyor de la baronia de Castellbell, llegà cinc mancusos per a la seva dedicació. L’església fou restaurada entre els anys 1956 i 1959 i en aquesta restauració es va afegir el tercer pis del campanar.
És un espai perfecte per acollir el nou cicle Mística música tant per la seva història com per la seva acústica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here