Els últims dies s’ha registrat un pas extraordinari d’àligues calçades sobre el delta del Llobregat, que va arribar al seu zenit el divendres 7 d’octubre, amb la xifra rècord de 29 exemplars sobre l’estany del Remolar

En aquesta època de l’any aquests rapinyaires abandonen el seu territori de cria i van a passar l’hivern a les zones més càlides, d’on en tornen cap a l’abril.

Migració inversa

Aquestes aus, procedents del continent europeu, migren cap a la sabana africana per buscar aliment, però curiosament tot els exemplars observats en aquests dies ho han fet en migració inversa, cap al nord. De vegades succeeix que els ocells es desplacen en direcció contrària per reprendre la ruta correcta més tard. 

Podeu consultar les novetats ornitològiques del Delta del Llobregat al blog: http://consorcideltallobregat.blogspot.com.es/ 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here