És un dels guardons que atorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat dins els Premis de Reconeixement Cultural d’aquesta comarca. Fins el proper 9 de novembre es pot votar ‘online’ pel conjunt cornellanenc o la meteoròloga molinenca al web del Centre d’Estudis. El lliurament dels premis es farà el proper 11 de novembre al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí

Estopa, el duet de Cornellà format pels germans Múñoz, i Mònica Usart, meteoròloga de 8TV, RAC 1 i RAC 105, són els dos candidats al Premi Personalitat Baixllobregatina del 2016, un dels guardons que atorga el Centre d’estudis comarcals del Baix llobregat dins els Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat. 

Aquests premis, que es lliuren bianualment des del 1999, tenen per objectiu reconèixer públicament persones, entitats, institucions, col·lectius o empreses vinculades al Baix Llobregat que han destacat per les seves aportacions en diferents camps. Es valora la creativitat, el caràcter innovador, el perfil cívic o l’aportació al desenvolupament i projecció del Baix Llobregat. Són simbòlics i honorifics i no son remunerats. 

Per a aquesta edició, s’han rebut un total de 89 candidatures en les 13 categories obertes dels premis. S’atorguen premis en els camps de les arts, el coneixement i la innovació, l’entorn i la sostenibilitat, i la cohesió social, territorial i el compromís cívic. 

Dels guardons, el dedicat genèricament a la “Personalitat Baixllobregatina de l’any” s’atorga per votació popular. Des d’aquest dimecres 26 d’octubre i fins el proper 9 de novembre, es pot votar a través de la pàgina web del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat: 

http://www.cecbll.cat/index.php/personalitat-baixllobregatina-del-2016/

La nit de divendres, 11 de novembre, al teatre Mercè Rodoreda es donaran a conèixer tots els premiats de l’edició d’enguany i sabrem si Estopa o Mònica Usart són les ‘personalitats baixllobregatines’ d’aquest 2016. L’actriu Clara Segura, de Sant Just Desvern, va ser la guanyadora de l’anterior edició.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here