Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquesta setmana recomanem un passeig per les galeries subterrànies de les Coves de Montserrat, que us durà des de l’Inframón dels clàssics grecs a les modernes celebracions de Halloween

La tardor és una època de transició entre un estiu que ja se’n va i un hivern que comença a fer-se notar, una època en què els arbres perden les seves fulles i la natura sembla entrar en un estat de letargia, de falsa mort.

És en aquest moment, també, a inicis de novembre, quan les fronteres entre el món dels vius i el món dels morts s’esvaeixen, un moment per recordar els avantpassats i aquells que ja no hi són i, per què no?, deixar que ens visitin o, fins i tot, visitar-los nosaltres.

Durants dos dies, la porta d’entrada de les Coves del Salnitre es transformarà en la porta del més enllà, i de la mà d’un guia molt especial, recorrerem les seves galeries a la llum dels quinqués, aprenent com el concepte de l’Inframón ha anat evolucionant a través dels segles. 


LA VISITA

  • Aquesta visita tan especial tindrà una hora i mitja de durada i començarà, al capvespre, a l’entrada de les Coves del Salnitre (19.30h).
  • Durant el recorregut serà la llum dels quinqués la que ens il·luminarà els passos.
  • Es recomana dur calçat i roba còmode, i frontal i llanterna pel retorn al cotxe (el recorregut exterior no està il·luminat).
  • És una visita recomanable per a públic adult pel contingut de la mateixa.
  • El preu de 9€ inclou petits elements que utilitzarem durant la visita i la degustació de fruits típics de la tardor a l’acabar.
  • L’aforament és limitat, així doncs es recomana la reserva prèvia.


MÉS INFORMACIÓ I RESERVES

OFICINA DE TURISME DE COLLBATÓ

Plaça de l’Era, s/n 08293 Collbató

De dilluns a divendres de 9 a 14h

93.777.90.76 o turisme@collbato.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here