El dissabte 26 de novembre (tot el dia) i diumenge 27 de novembre (al matí), l’Associació de Collbató per a la Solidaritat organitza un any més el Cap de Setmana Solidari a Collbató al Casal de Cultura.

Durant el cap de setmana es recolliran aliments per a les persones més necessitades de casa nostra. L’objectiu de la campanya és aconseguir recaptar aliments bàsics (llegums seques, llet, oli, llaunes de conserva de peix i tomàquet natural).

També es recolliran joguines i roba per repartir entre els menors acollits per l’Associació i les seves famílies, així com per a famílies de Collbató i de la comarca que ho han sol·licitat, a causa de problemes econòmics i socials que pateixen. I finalment, hi haurà una part que es recicli per aconseguir finançament.

A més, es podrà descobrir l’Exposició Fotogràfica de FEDASIB i International Chernobyl Network: 30 Anys de Txernòbil. Aquest treball ha estat guanyador del Photon Festival España 2016.

També hi hauran els següents actes:

Dissabte 26 de novembre 

            11:30 hores – “Tots som diferents” i Taller de Manualitat” organitza Biblioteca de Collbató. Inscripció prèvia.

            18:00 hores – Presentació del Foto Documental 30 Anys de Txernòbil produït per FEDASIB i International Chernobyl Network amb la col·laboració de “Collbató per a la Solidaritat”

            19:00 hores – Porta la teva factura de la llum i t’explicaran com estalviar fins a 300€/any i com entendre la factura, quines son les tarifes mes econòmiques, com baixar la potencia, si ets beneficiari del Bo Social, etc… I com estalviar energia i diners amb mesures senzilles. Realitzat per: Manel Rivero.

Diumenge 27 de novembre

               11:30 hores –Una Gran Experiència. Xerrada de David Estruch voluntari a un Camp de Refugiats a Grècia.

 Tots els actes es realitzaran al Casal de Cultura de Collbató i són Gratuïts.

Vols Acollir? Vols donar esperança de vida?

Durant el Cap de Setmana t’informaran sense cap compromís.

Els nens i nenes acollits vénen de la comarca de Korma (Regió de Gomel) de Bielorrússia, zona molt afectada per Txernòbil.

Els acollits per la ONG Collbató Solidari, van disminuir un 36% de mitjana el seu nivell de radiació per l’estada a Collbató durant l’acollida 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here