El centre ha rebut per segon any consecutiu aquest guardó TOP20, una iniciativa de l’empresa de consultoria IASIST
L’Hospital de Viladecans ha guanyat per segon any consecutiu un premi TOP20 a la gestió hospitalària global

L’hospital també ha estat finalista en l’àrea de malalties musculoesquelètiques, menció que ha estat recollida pel Dr. Carles Dolz, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. 

El Programa Hospitals TOP 20, que enguany ha arribat a la 17a edició, és una iniciativa de l’empresa de consultoria IASIST que valora un conjunt d’indicadors assistencials i de processos de gestió.

L’objectiu és identificar patrons de bona pràctica i reconèixer la tasca dels centres que han obtingut els millors resultats en el procés d’avaluació. A l’hora de comparar els centres, els hospitals no s’avaluen conjuntament, sinó segons la seva mida i grau d’especialització.

Viladecans ha estat reconegut dins del grup d’hospitals generals de gestió directa, en què també s’ha premiat els hospitals Verge de la Cinta de Tortosa, Manacor, Son Llàtzer i Henares.

En el mateix acte s’ha concedit un premi TOP20 a la gestió hospitalària global a l’Hospital Universitari de Bellvitge, emmarcat en la categoria de grans hospitals de referència regionals i nacionals. 

La Dra. Montserrat Figuerola, gerent de l’Àrea Metropolitana Sud de l’ICS, i la Dra. Cristina Capdevila, directora de l’Hospital Universitari de Bellvitge, han assistit també a l’entrega de premis.

Font: Ajuntament de Viladecans (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here