El fins ara alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Gerard Segú, ha comunicat la seva renuncia a l’alcaldia per motius professionals però continuarà a l’Ajuntament de la localitat com a tinent d’alcaldia i amb les competències d’Urbanisme i Educació

La renúncia de Segú – Llicenciat en Biologia, màster en Cooperació per al Desenvolupament, diplomat en Unió Europea i titulat en democràcia per l’Organització de Nacions Unides -, respon a l’oportunitat sobrevinguda que se li ha presentat d’accedir a una responsabilitat de gran interès i projecció en la seva carrera professional.

Aquesta renúncia ha estat únicament a l’alcaldia, per la impossibilitat de poder disposar de la dedicació exclusiva i permanent que requereix el càrrec, però aquest fet no afectarà a la seva condició de regidor. El ja ex alcalde continuarà compromès i vinculat al govern municipal com a tinent d’alcaldia i amb les competències d’Urbanisme i Educació.

Els grups que formen el Govern Municipal, PROGRÉS, ERC i PDC, han maningut el compromís l’Entesa per tirar endavant el projecte, segons el comunicar del consistori “amb la mateixa unitat, entesa i esforç compartit, present des del primer dia d’aquesta legislatura”; i van proposar i escollir la fins ara primera tinent d’alcaldia, Anna Martínez, com a nova alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló.

Nascuda a la Colònia Güell, Martínez és una persona molt activa en la vida associativa de la ciutat. Fa 2 anys quer resideix al Casc Antic, i ha estat regidora del Grup Municipal de PROGRÉS des de 2011. Fins ara ha estat 1ª Tinent d’Alcaldia i regidora d’Espais Públics, de Joventut i de Cultura de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Llicenciada en Enginyeria Geològica i Màster en Direcció d’Organitzacions en l’Economia del Coneixement, ha estat responsable i monitora de lleure de l’Agrupament Escolta Joan I, va formar part de la Junta de l’Associació de Veïns/es de la Colònia Güell, i és exjugadora del Club Tennis Taula Colònia Güell i de l’equip sènior femení de futbol del Centre d’Esports Eusebi Güell. Actualment, també forma part de la Colla de Drac i Diables de la Colònia Güell.

Per altra banda, les properes setmanes també es farà efectiva la renúncia del regidor de Medi Ambient i Patrimoni, Joan Bonastre, que per motius personals deixarà l’Ajuntament i serà substituit per l’Òscar Garcia, membre de la candidatura de PROGRÉS.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here