El dia 2 de novembre de 2016 es va reunir a la seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, la Comissió de selecció dels Premis, formada per disset persones de diferents municipis de la comarca. La Comissió de selecció va ser l’encarregada d’escollir la terna finalista de les 13 categories dels Premis

Els Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat, s’otorguen de manera bianual des de 1999, amb l’objectiu de reconèixer públicament persones, entitats, institucions, col.lectius o empreses vinculades al Baix Llobregat i que han destacat per les seves aportacions en qualsevol de les categories dels Premis.

De les 89 candidatures rebudes en aquests IX Premis de Reconeixement Cultural del Centre d’Estudis del Baix Llobregat, n’han quedat un total de 39, després que el jurat hagi reduït tan sols a 3, les candidatures a cada premi. 

Es valora la creativitat, el caràcter innovador, el perfil cívic o l’aportació al desenvolupament i projecció del Baix Llobregat. Els Premis són simbòlics i honorifics i no son remunerats.

El diari digital elBaix.cat ha estat un dels escollits com a finalista del Premi Montserrat Roig de Comunicació, junt amb Ràdio Sant Feliu i el diari El Llobregat. 

Aquí teniu la resta de candidatures finalistes:


L’entrega dels Premis es realitzarà el proper divendres 11 de novembre a les 20h al Centre Cultural Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí (C/ Major, 16). Preus: 15€ per als socis i les sòcies del CECBLL 17€ entrada general.

Reserves abans del 8 de novembre a cecbll@llobregat.info o bé al 936663527

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here