Xevi Benítez és el guanyador del Concurs de Còmic Ciutat de Cornellà 2016

Com cada any, el Castell va acollir l’acte central de la XXXII edició de la Mostra del Còmic local. Una nit on es van donar cita tots els guardonats, així com els principals representants del món editorial. Els còmics guanyadors i finalistes estaran exposats al Castell fins el 27 de novembre.
El treball guanyador del primer premi és obra del gironí, Xevi Benítez. La seva historieta parla d’un món fantàstic on un rei desitja canviar el seu destí i viure la seva vida, sense pressions. 

La seva carrera ha passat per la JOSO, Norma Editorial i ha fet col·laboracions amb diverses entitats, com per exemple el Sindicat de Policies de Catalunya. Aquesta és la tercera vegada que es presenta al concurs i per ell ha estat tot un èxit aconseguir guanyar aquest premi. 

A la categoria de millor artista local, el guanyador ha estat Sergi Díez. Aquest jove cornellanenc ha presentat una historieta sobre la mort, el dol i la pèrdua d’una persona estimada. Sergi, ja va estat guardonat amb aquest premi l’any passat, on va parlar sobre l’amor amb un to d’humor.

A més, un dels moments més destacats de l’acte de lliurament de premis ha estat el reconeixement al millor historietista professional. En aquesta edició la guardonada ha estat Mariel Soria, autora de la sèrie de Mamen. 

També destaca per la seva faceta com a il·lustradora i dissenyadora de vestuari en diverses obres de teatre. Aquest any celebra el seu 50è aniversari dins el món del dibuix i celebrar-ho amb aquest reconeixement és un gran moment per a ella. 

Font: informatiucomarcal.com (Ràdio Cornellà)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here