Per votació popular, la molinenca Mònica Usart, meteoròloga de 8TV, RAC 1 i RAC 105 ha estat escollida com la Personalitat Baixllobregatina 2016. Els guardons reconeixen públicament persones, entitats, institucions, col·lectius o empreses en 13 categories. Des d’elBaix.cat seguirem la cerimònia tuitejant amb el hastag #premisbaixllobregat16 des del nostre twitter @elbaixcat, a més de l’interès periodístic de l’esdeveniment, elBaix.cat opta a un premi en la categoria de Comunicació

El Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí acollirà avui divendres 11 de novembre el lliurament dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat que atorga cada dos anys el Centre d’Estudis Comarcals. Durant l’acte es farà entrega d’aquests premis en 13 categories.

La meteoròloga de 8TV, RAC 1 i RAC 105, la molinenca Mònica Usart, recollirà el premi a la ‘Personalitat Baixllobregatina’ després d’una votació popular que es va fer a Internet on es podia votar per ella o el duet de Cornellà Estopa. L’actriu Clara Segura, de Sant Just Desvern, va ser la guanyadora de l’anterior edició.

Aquests premis, que es lliuren cada dos anys des de l’any 1999, tenen com a objectiu reconèixer públicament persones, entitats, institucions, col·lectius o empreses vinculades al Baix Llobregat que han destacat per les seves aportacions en diferents camps. Es valora la creativitat, el caràcter innovador, el perfil cívic o l’aportació al desenvolupament i projecció del Baix Llobregat.

Són simbòlics i honorífics i no són remunerats. Aquest any s’han rebut un total de 90 candidatures (podeu veure els tres finalistes de cadascuna de les categories al web www.cecbll.cat) en les 13 categories obertes dels premis. S’atorguen premis en els camps de les arts, el coneixement i la innovació, l’entorn i la sostenibilitat, i la cohesió social, territorial i el compromís cívic.

Teatre Mercè Rodoreda (carrer Major, 69, Sant Joan Despí). Obertura de portes a les 19.30 h, hora prevista d’inici de l’acte, a les 20 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here