Aquest proper diumenge, de 10 a 14 hores, Gos Àrtic, en col·laboració amb l’Ajuntament de Gavà, organitza a Gavà Mar (al monument de la Vela) el Dog Day by Gos Àrtic, una jornada de promoció de l’esport amb gossos i la tinença responsable d’animals

Serà una jornada lúdica i formativa, amb activitats per a tota la família i amb un marcat caire solidari, ja que el programa d’activitats inclou la participació d’una desena de protectores i una desfilada per tal de promoure l’adopció responsable de gossos.

La festa es desenvoluparà al passeig marítim de Gavà Mar, on hi haurà una zona d’activitats, una d’exhibicions i una de formació. Totes les activitats són gratuïtes. Així, des de les 10 del matí, tothom que s’acosti podrà gaudir d’exhibicions d’agility, de les diferents disciplines de l’esport amb gossos, de la unitat de gossos de rescat del ERIE de Creu Roja Catalunya, de la unitat canina de la Guàrdia Civil o de la unitat canina d’intervenció de BarnaGos.

A més, els més petits podran participar en un taller d’estels o passar pel pintacares i sortir maquillat com el seu gos preferit.

En la carpa de formació, durant tot el matí, diferents experts faran xerrades-taller sobre qüestions com la cura dels gossos esportistes; com combatre els paràsits externs que poden posar en risc la salut de les nostres mascotes; com prevenir els cops de calor en els gossos; seguir una xerrada sobre la iniciació a les diferents disciplines de l’esport amb gossos; o conèixer el treball que es fa amb els gossos de teràpia i rescat.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here