L’Ajuntament de Collbató ha presentat aquest matí una denúncia al jutjat de Martorell contra el regidor no adscrit Jordi Serra pels delictes de tràfic d’influències, negociacions prohibides a funcionaris i càrrecs públics, i assetjament laboral

L’Ajuntament considera que algunes de les accions realitzades per Jordi Serra quan era tinent d’alcalde i tenia responsabilitats sobre les àrees de Turisme, Patrimoni i Medi Ambient poden ser constitutives de delicte, “atès l’abús que en va fer en benefici de persones properes i en perjudici, fins i tot econòmic, de l’Ajuntament”, explica la denúncia. Els fets que es consideren constitutius de delicte són irregularitats en la gestió d’activitats dins de la seva àrea de responsabilitat i l’ús de la coacció i l’assetjament contra una treballadora municipal.

El 18 d’agost de 2016, un decret d’Alcaldia va cessar Jordi Serra de totes les seves funcions en l’equip de govern “perquè el clima de treball s’ha vist afectat per la manca de transparència en la presa de decisions i la incapacitat per treballar en equip del senyor Serra”. Ja llavors, l’equip de Govern va optar per cessar-lo, tot i que la decisió podia comportar dificultats en la gestió, prioritzant l’assegurament de l’ètica a altres condicionants.

Un cop recopilats els indicis que poden ser constitutius de delicte, ha decidit posar aquesta informació en coneixement del jutge perquè faci les diligències oportunes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here