Els regidors de cultura s’han emplaçat a una nova reunió a finals de desembre o al gener per concretar un pressupost i parlar de la programació

Barcelona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Adrià del Besòs, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, i les baixllobregatines Esplugues i Cornellà, organitzaran de forma conjunta un festival internacional de dansa a partir de l’any vinent. 

Així ho van acordar aquest dimecres els regidors de cultura de les set ciutats reunits per primer cop a l’Hospitalet de Llobregat en una trobada que van qualificar  d'”històrica”. 

Jaume Collboni, tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, que ja va anunciar fa un mes la voluntat d’impulsar un festival de dansa des de la capital catalana, va convidar a la resta de municipis a treballar plegats per fer un festival amb “criteri metropolità”. 

Collboni va destacar la importància d’impulsar una política cultural conjunta entre aquests municipis on hi viuen 2,5 milions de persones que tenen una gran oferta cultural i que opten per un o altre producte en funció de la seva qualitat i no pas pel municipi que l’acull. 

Els set regidors es van emplaçar a reunir-se de nou a finals de desembre o al gener amb un pressupost sobre la taula per concretar la programació del festival.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here