Sant Feliu de Llobregat rep dissabte 17 de desembre a les 18:30h, a la Catedral de Sant Llorenç, el 22è concert d’aquest cicle en benefici de Càritas sota el títol “Música contra la pobresa infantil”

• La Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA CX impulsen aquest cicle de concerts que uneixen música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori.

• Sota la direcció de Gonçal Comellas, el Cor i l’Orquestra UNESCO Barcelona presenten una de les obres més emblemàtiques de la historia de la música: El Messies de Händel.

• Aquest és l’últim dels tres concerts que es fan a la Diòcesi de Sant Feliu. El primer a va ser a Montserrat el mes d’abril, i fa unes setmanes a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú vam penjar el cartell d’entrades exhaurides.

• Els concerts arriben a 24 localitats d’arreu de Catalunya, en teatres i sales de concerts o en espais tan emblemàtics com la basílica de sant Maria de Montserrat, el Reial Monestir de Santes Creus, els monestirs de Ripoll i Sant Cugat, les catedrals de Terrassa, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat, Girona i La Seu d’Urgell. També a llocs on no es habitual poder-hi escoltar un concert simfònic com ara Arenys, Tivissa, Cardona, Besalú, Vielha, entre altres.

• El benefici obtingut per la venda d’entrades, un cop descomptats dels ingressos els costos derivats de l’organització d’aquest concert, s’entregarà a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat. També s’ha habilitat una fila 0 per a persones i entitats que vulguin fer la seva aportació independentment d’assistir al concert.

Sant Feliu de Llobregat rebrà el proper 17 de desembre a les 18:30h a la Catedral de Sant Llorenç el 22è concert del cicle de 24: “Música contra la pobresa infantil”. Aquest cicle de concerts impulsats per la Fundació Música Solidària, compta amb la col·laboració de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA CX..

El cicle, que s’allargarà durant tot 2016, va tenir el tret de sortida ara ha fet un any a la sala oval del MNAC de Barcelona. Fins ara ha arribat a Tortosa, Granollers, Vic, Terrassa, Sabadell, Berga, Montserrat, Sant Cugat i Reus. Aquest estiu ho ha fet a Santes Creus, Arenys de Munt (Festival de Santa Florentina), Vielha, La Seu d’Urgell, Ripoll (Festival Internacional de Música de Ripoll) i Tivissa (Festival Les Nits a la Baranova). Recentment han actuat a Manresa, Cardona, Besalú, Vilanova i la Geltrú i a Barcelona a Santa Maria del Mar.

L’objectiu és doble: d’una part, fer arribar la música clàssica arreu de Catalunya i de l’altra, la captació d’ingressos per als programes socials centrats en la pobresa infantil de les Càritas Diocesanes Catalanes. Alhora volem contribuir a visualitzar i conscienciar a la ciutadania d’aquesta realitat molt propera que afecta a tantes famílies. Pretenem que els nostres concerts també facin arribar la música a llocs i persones on no arriba habitualment i que alhora siguin un altaveu obert als ciutadans, per tal d’ajudar entre tots a la tasca que està duent a terme Càritas.

El cicle té una clara voluntat d’implicar el territori, i a cada concert es busca la participació de les institucions locals, comarcals i de les entitats i persones que vulguin sumar-s’hi.

En el concert de dissabte 17 de desembre, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, presenta una obra imponent molt adient per aquestes dates: El Messies de Händel. El concert estarà dirigit pel mestre Gonçal Comellas. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here