La quantitat d’avals demanada per poder presentar-se segons estableixen els estatuts del partit era de 297, en el cas actual de la federació socialista

Poveda va expressar la seva voluntat de “renovar la responsabilitat” que ha exercit en els darrers anys com a Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, sent el únic candidat en presentar-se en el termini establert.

Tal i com va explicar Poveda, en la carta que va enviar als i les militants del PSC del Baix Llobregat la seva ruta de treball futur serà “que el PSC recuperi la seva força política, el creixement de la militància socialista a la comarca, i que la ciutadania torni a veure al PSC com el seu partit de referència, un partit que és el que més ha transformat la nostra societat i el que més benestar i igualtat per a les persones ha aconseguit”.

Durant les properes setmanes les agrupacions socialistes de la comarca escolliran els i les seves delegades a l’assemblea de Federació del PSC del Baix Llobregat que tindrà lloc els propers 20 i 21 de gener. Al transcurs de l’assemblea els delegats hauran de ratificar al Primer Secretari, així com votar la proposta d’executiva per al mandat 2016-2020.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here