Durant les festes de nadal, tant la música com el teatre són protagonistes a Esplugues. Són diverses les entitats que ofereixen cantades, concerts i teatre musical

Els primers a arribar seran els Pastorets d’Esplugues, amb la seva versió irreverent i musical, lleugerament inspirada en l’obra teatral de Folch i Torres. Com cada any, les novetats del guió es mantenen en secret amb la intenció de sorprendre amb els gags que fan referència als esdeveniments més rellevants de l’any i a l’actualitat espluguina. 

Es comptarà amb la música en directe de l’Escola Municipal de Música, amb un repertori ple de temes actuals. Es faran vuit representacions al Casal de Cultura Robert Brillas els dies 16, 17, 18, 23, 25 i 26 de desembre. El preu de l’entrada és de 7 euros.

També com a representació tradicional del Nadal, hi haurà el Pessebre Vivent que cada any atrau la visita de més de mil persones. Organitzat pel Centro Cultural Andaluz Plaza Macael, es pot visitar des del divendres 23 fins al dijous 29 al local de l’entitat (pl. Macael s/n).


Concerts de Nadal

Els Amics de la Música de Santa Magdalena reuneixen en el concert Esplugues canta Nadal diverses corals: la Coral Centenària La Coloma; la Sons i Veus i el Cor Kwaya, de l’Escola Municipal de Música, i la Coral de Farmàcia, de la Universitat de Barcelona. 

El repertori proposa des de nadales tradicionals a cançons modernes com l’Halleluja de Leonard Cohen. Serà el dissabte 17, a les 21 hores, a l’església de Santa Magdalena.

Per altra banda, la Coral Musicorum celebra 15 anys amb la presentació del concert per a cor i piano Bufant estels. Les veus aniran acompanyades al piano per Adrià Aguilera, sota la direcció de Sònia Gatell. Les corals Musicorum, El Cor de la Nit i Som·Night presenten un repertori de bandes sonores i teatre musical. Serà diumenge 18, a les 18 hores, a l’Escola Alemanya d’Esplugues.

Finalment, l’Escola Municipal de Música organitza diversos concerts durant tot el mes, inclosos els de fi de trimestre que es fan a la mateixa Escola. 

Diumenge 18 a les 12 del migdia, actuaran les cinc corals de l’escola i l’orquestra de cambra Ocell, a l’Escola Alemanya, en un concert per la Marató de TV3. 

Dimarts 20, al centre Municipal Puig Coca, a les 19.30 hores, se celebrarà el concert de Nadal de les tres bandes de l’Escola, que es tornarà a fer el 4 de gener durant el Campament del Fanguet.

Font: Ajuntament d’Esplugues 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here