Amb la coordinació del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i el Baix Llobregat, el retorn de l’anomenat Passaport Gastronòmic Gourmet oferirà la possibilitat de reservar un menú tancat, diferent a cada establiment, al preu de 20 € o de 30€, tot inclòs, és a dir, amb postres, cafè i IVA

L’entitat gremial ha editat i distribueix el passaport 2017, en el qual cadascun dels restaurants publica el seu menú, el seu preu i les seves dades. Per aprofitar la promoció, només cal reservar taula prèviament esmentant que és en el marc de la campanya del Passaport.

Els comensals que acabin amb la meitat del passaport segellat —per tant, havent fet l’àpat a com a mínim 15 establiments— participaran en un sorteig d’un creuer per a dues persones. Pot consultar la llista dels trenta restaurants de la promoció i informació addicional sobre la mateixa al web de l’entitat.

El president del gremi, Manuel Ángel Ortiz Chumillas, manté que «l’hostaleria a la nostra ciutat és la indústria més important, quantitativament i qualitativa, amb més de 500 establiments, entre restaurants, hotels, bars, apartaments hotelers, xiringuitos, sales d’oci, fleques, gelateries, locals amb serveis de menjar elaborat, proveïdors, i compta amb una una Escola d’Hostaleria excel·lent».

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here