La celebració, que inclourà la inauguració de la reurbanització del camí Ral, tindrà lloc entre els propers dies 20 i 22 de gener

Ja està tot a punt per tal que Begues celebri la seva Festa Major d’Hivern amb un programa en el que, novament, la cultura popular i les tradicions marquen el gruix de les activitats previstes. 

Aquestes començaran precisament el divendres 20 de gener amb la missa i la tradicional benedicció del pa a les 11 h a l’església de Sant Cristòfor. El mateix dia tindrà lloc a partir de les 16 h la inauguració de la reurbanització del camí Ral que comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Carme Conesa. 

Que La jornada inclourà també la projecció de la pel·lícula “Cigonyes” al Teatre El Goula (18 h) i una sardinada popular a les 19.30 h a la que seguiran havaneres i rom cremat al poliesportiu. El punt i final arribarà amb la festa jove que al mateix poliesportiu se celebrarà a partir de la mitjanit.

Pel que fa al dissabte 21 de gener, l’activitat s’iniciarà amb més propostes de cultura catalana amb les sardanes de les 11.30 h i les bitlles catalanes a les 12 h. Ja a la tarda està programada una xerrada sobre la recuperació del Castell d’Eramprunyà (18 h) i un correfoc infantil amb la Cuca Fera i els timbalers (20 h). La celebració es tancarà amb el concert que la banda de tribut a U2, Please, oferirà al Teatre El Goula (22.30 h).

Diumenge s’acomiadarà la Festa Major d’Hivern 2017. Podrem gaudir en tot cas del cercavila popular, una de les activitats centrals, que tindrà lloc a partir de les 12 h, i amb el concert de la Coral Montau (18 h, al Teatre El Goula).

Font: Ajuntament de Begues 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here