El passat dimarts 17 de gener, a la seu del Consell Comarcal, va tenir lloc l’entrega del premi de la campanya de promoció turística de Nadal La Llumineta del Baix Llobregat del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Amb la llumineta, un element típicament nadalenc, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa el passat mes de desembre una original campanya per compartir la il·lusió del Nadal i alhora promoure l’amplia i completa oferta turística de la comarca per a aquestes festes nadalenques.

A través del web lallumineta.cat s’ha convidat als usuaris a descobrir la comarca i participar en el sorteig d’una cistella plena de productes i experiències al Baix Llobregat, fent coindicint el sorteig amb el de la Grossa de nadal.

D’entre els 1.000 participants, la persona guanyadora del premi de la primera Llumineta del Baix Llobregat ha estat Sandra Luzón de l’Hospitalet de Llobregat, amb el número 260, que correspon a les 3 últimes xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’any, celebrat el passat 31 de desembre.

La guanyadora ha estat guardonada amb un premi sense precedents al Baix Llobregat: un cistell de productes i experiències a la comarca valorat en més de 1.000 euros.

Aquesta original llumineta online va permetre a cada usuari escollir qualsevol número disponible per tal de participar en el sorteig. Abans d’aconseguir fer-se amb el número escollit, els usuaris van haver de respondre correctament a una pregunta sobre un recurs turístic del Baix Llobregat. D’aquesta manera la campanya ha promocionat els atractius turístics, culturals i patrimonials de la comarca, i l’ampli ventall d’esdeveniments que han tingut lloc al Nadal.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc el passat dimarts 17 de gener a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Va fer entrega del premi la Sra. Mireia Monfort, Consellera de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here