Els primers en gaudir de les activitats d’avui seran els més menuts, amb la cercavila dels gegants de les escoles, a partir de les 15.30 h

El gruix de les activitats de la 33a Mostra Comercial i Agrícola i Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts comença avui, divendres 20, tot i que des de dissabte passat, amb la inauguració de la nau d’entitats, Sant Vicenç dels Horts ja està gaudint de les primeres activitats de la Festa Major. Avui, a les 20 h, l’alcaldessa Maite Aymerich inaugurarà oficialment la Mostra 2017 a l’estand institucional de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila. L’acte serà alhora un reconeixement al comerç i l’agricultura locals.

Els primers en gaudir de les activitats d’avui seran els més menuts, amb la cercavila amb els gegants de les escoles, a partir de les 15.30 h. Les escoles de Sant Vicenç dels Horts han organitzat l’exposició ‘Convidem els gegants a l’escola’, que es podrà veure durant tot al cap de setmana a l’Escola La Immaculada.

Al vespre, la Colla de Diables Àngels Diabòlics i el mamut Venux prendran protagonisme, amb la tabalada i el posterior correfoc. El concert a La Vicentina amb els grups La Barraca, Regain, Seikos i Dj Random & Friends tancarà aquesta primera jornada.

Consulteu el programa aquí 

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here