Un any més, la ciutat de Castelldefels està present a la “Feria Internacional de Turismo” (FITUR), que enguany celebra la seva 37a edició i que està tenint lloc entre els dies 18 i 22 de gener al recinte firal IFEMA de Madrid

En el marc de la Fira, l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, ha recollit el certificat Q de Qualitat Turística. “Estem molt orgullosos perquè és un reconeixement a la magnífica temporada 2016 i al nostre model de platja. Felicitar a tots aquells que ho han fet possible els equips tècnics i polítics de l’Àrea de Platges, Règim Interior, Turisme i Medi Ambient i als Xiringuitos de la platja que ens han acompanyat. Una gran notícia per a Castelldefels”, ha expressat López.

Aquest distintiu, atorgat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, valora els requisits que ha de complir una platja, referida tant als equipaments d’ús públic, com als processos de prestació de servei a la platja com ara la neteja, seguretat, salvament, informació.

Castelldefels, ciutat familiar i del coneixement

FITUR és la principal cita espanyola del sector turístic a la que Castelldefels acudeix sota el paraigua de Costa Barcelona dins de l’espai de l’Agència Catalana de Turisme. Aquest és un espai on promocionar el municipi a diferents nivells. L’aposta d’enguany del govern municipal passa per consolidar Castelldefels com a destinació de Turisme Familiar i avançar en el desenvolupament de la Ciutat del Coneixement potenciant Castelldefels com a destinació turística intel·ligent.

Una bona oportunitat per millorar l’estratègia turística

Per a Castelldefels, la cita ha esdevingut una bona oportunitat per establir contactes i mantenir reunions de treball amb diferents representants del sector turístic tant nacional com internacional. Desde l’àrea municipal de Turisme s’ha dissenyat un pla de treball i de reunions del qual, a més de l’alcaldessa, Candela López, han participat la regidora de Turisme i Hostaleria, Ana Quesada, el president del Gremi d’Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz, i el president de la Confraria Gastronòmica Més Onze, Santiago Soteras. 

“Hem mantingut diverses reunions acompanyats del Gremi amb diferents organismes e institucions com la Generalitat el Ministeri o la Diputació per millorar l’estratègia turística a la nostra ciutat. Així, ens consolidem com a destinació de Turisme Familiar i avancem en el desenvolupament de destinació intel·ligent, potenciant-nos com a Ciutat del Coneixement”, explica l’alcaldessa.
Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here