Gaudeix-ne aquest proper cap de setmana a Molins de Rei! Podeu consultar el programa complert de la Candelera aquí 

img_7954.jpgFIRA DEL PLANTER, DELS ARBRES FRUITERS I DE LA JARDINERIA

Tal com ja és tradicional, aquest sector s’instal·la al voltant de l’Església de Sant Miquel. Un any més, aquest és el marc més adient per mostrar una gran varietat de planter i arbres fruiters, com també flors i plantes ornamentals.

FIRA DE LA MAQUINÀRIA AGRÍCOLA I DE JARDINERIA

Ubicada al carrer Major entre el carrer Pare Manyanet i el carrer d’Ignasi Iglésias, ofereix una mostra d’estris i maquinària agrícola i de jardineria.

FIRA DE VINS

A la plaça de la Llibertat s’ubica la Fira de Vins. Hi podreu trobar serveis de degustació de vins i de restauració, i un espai de tastos i degustacions per als visitants i de presentació de productes per part dels expositors. Cada any es convida una denominació d’origen diferent. Hi col•labora: Incavi (Institut Català del Vi)

FIRA D’ALIMENTACIÓ

Al passeig del Terraplè i al carrer del Molí trobareu una àmplia i diversa varietat de productes alimentaris de qualitat. Al carrer del Dr. Barraquer i al tram del carrer de Rafael Casanova davant del Mercat Municipal, hi haurà les parades d’artesania d’alimentació.

MOSTRA DE BESTIAR

A la Mostra de Bestiar, ubicada al carrer del Foment i al pati de la Fundació Agrària de Molins de Rei, s’hi exposaran cavalls, cabres, vedells, una verra amb garrins, galls i gallines, faisans, perdius, guatlles, aus exòtiques… També s’hi faran tallers de granja amb monitors per als infants.

FIRA DE BROCANTERS I DEL COL·LECCIONISME

La Fira de Brocanters i del Col·leccionisme, ubicada a la plaça del Palau, presenta una gran oferta de peces de col·leccionisme i una gran varietat d’objectes antics.

FIRA D’ARTESANS I FIRA D’ENCANTS

Com cada any, la fira popular i d’artesania omplirà els carrers Major, de Rafael Casanova, de Rubió i Ors, de Miquel Tort, del Carril i de Pere Calders, el passeig de Pi i Margall, i un tram del passeig del Terraplè -entre el carrer de Pere Calders i el carrer de Jacint Verdaguer-, amb els objectes més variats i pintorescos, i aportarà a la Fira el caràcter popular i artesà que tant la caracteritza.

FIRA COMERCIAL

Al passeig del Terraplè hi haurà una àmplia i diversa mostra de productes i serveis.

FIRA INDUSTRIAL

Al passeig. del Terraplè, a prop del carrer del Molí, trobareu un espai destinat a difondre els ajuts i serveis que l’Ajuntament de Molins de Rei ofereix a les empreses i emprenedors per enlairar els seus projectes empresarials.

FIRA DE L’AUTOMÒBIL

El passeig del Terraplè acull aquest sector, on s’exposen les últimes novetats en automoció i vehicles de quilòmetre 0.

Enguany hi haurà una zona destinada a la promoció de cotxes elèctrics. També, com cada any, al c. del Molí hi trobareu la mostra de vehicles de competició de diferents disciplines i un circuit de quads per a infants

FIRA D’ENTITATS I ASSOCIACIONS DE MOLINS DE REI

A la plaça del Molí, les diferents entitats i associacions de la vila mostraran la seva vitalitat en espais individuals i col•lectius ubicats en una carpa, i organitzaran diferents activitats en els seus estands i a l’escenari de la Fira d’Entitats: tallers infantils i de castells; exhibicions d’acrobàcies, ioga i Bollywood; salsa caleña; balls en línia, en grup; de saló, en parella; moderns i de bastons; bolero i cançó; tabalada demoníaca…

Mostra d’oficis antics i de tècniques noves de construcció

Durant l’horari de funcionament del recinte firal, al carrer del Molí es faran demostracions amb diferents materials com ceràmica, pladur, mosaic hidràulic, esgrafiats, forja i tàpia. Durant els dos dies es farà una peça de volta catalana inspirada en un edifici de Molins de Rei

Organitza: ACM (Agrupació de la Construcció de Molins de Rei)

A la Sala Gòtica (plaça del Palau) hi trobareu la XLIX Exposició Filatèlica.

Organitza: Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Molins de Rei

FIRA JOVE

A la plaça del Molí hi haurà l’inflable Castell Medieval, per a infants de 3 a 12 anys, i activitats de lleure: rocòdrom, tirolina, tallers, etc. per a infants i joves.

També hi haurà el Camell, el Cuc de Molins de Rei, els Diables de l’Agrupa i els Dimonis de Molins de Rei.

Dins el marc de la 26a Fira Jove, es convoca el Concurs de Dibuix Infantil. Premis Josep Maria Madorell i Muntané. El concurs es divideix en tres trams d’edat –per a infants de 4 i 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys– i la temàtica de les obres haurà de ser: Maquinària Agrícola de la Fira de la Candelera.

A tots els participants els serà lliurat el material necessari el dissabte dia 4 de febrer, a partir de les 10 h, en el recinte de la Fira Jove, ubicada a la pl. del Molí. Hi haurà premis per als primers de cada categoria. Tots els dibuixos seran exposats a la carpa de la Fira d’Entitats

FIRA DE LES ARTS

La plaça de Catalunya acollirà una àmplia i variada mostra d’obres d’artistes locals, comarcals i nacionals.

FIRA DE LA NATURA

A la plaça del Mercat, es presenta una àmplia oferta de productes i serveis vinculats a la natura, entre els quals l’oci a la natura. Enguany s’incorpora una novetat i és que cada any es convidarà una fira: en aquesta edició tindrem amb nosaltres la Fira de l’Avet d’Espinelves.

FIRA DE LA INNOVACIÓ

A l’escola El Palau (c. de Rafael Casanova, s/n):

Exhibició de robots i drons, videojocs, bateria digital i impressora 3D, demostració de pilotatge de drons, automatització de mecanismes i programació de codi lliure. A més a més, en el recinte firal trobareu servei wi-fi a la plaça del Palau, a la plaça del Mercat i a la plaça de la Creu i Fira Virtual 360º al web de la Fira de la Candelera.

I molt més! No t’ho perdis!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here