Sant Andreu de la Barca consolida la seva oferta de cinema en versió original i enceta un nou cicle del “Parla’m de VOS”, una iniciativa que impulsa l’Ajuntament i els cinemes Atrium de la ciutat

Aquest cicle es va posar en marxa l’any passat i vol oferir als veïns de Sant Andreu de la Barca i de l’entorn la possibilitat de veure al cinema pel·lícules d’èxit en versió original.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat que “parlem de pel·lícules pensades per a un públic interessat en cinema però també d’altres propostes adreçades al públic en general, com ara comèdies?.

Beas ha assegurat que la projecció de pel·lícules en versió original “forma part ja del paisatge cultural de Sant Andreu de la Barca” i considera que “hem fidelitzat un públic que abans no tenia aquesta oferta a prop de casa”.

“La proposta no busca un públic majoritari però si ampliar l’oferta cultural de Sant Andreu de la Barca”, ha dit Beas.

De la seva banda, el responsable dels Cinemes Atrium, Josep Campreciós, ha definit el públic del “Parla’m de VOS” com un públic “fidel i interessat en inquietuds culturals” i ha recordat que el cicle preveu la projecció de pel·lícules de diversos gèneres, des de la comèdia fins a l’acció, i en diferents idiomes, com ara l’anglès o el francès.

La programació prevista per aquest mes és la següent:

Dimarts 21 de febrer: Vuelta a casa de mi madre

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here