Amb coproduccions amb el TNC i el Teatre Lliure

Els actors Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Clara Segura o Laura Conejero són alguns dels que trepitjaran l’escenari del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca durant la temporada d’hivern i primavera.

El teatre municipal ha presentat una programació que inclou propostes variades i de gran qualitat i reserva un espai per a les produccions de companyies locals.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha explicat que “aquesta temporada és d’una gran qualitat i amb una aposta decidida pels grans textos” i ha afegit que “tenim obres escrites per grans dramaturgs que han fet obres molt contundents”.

Josep Maria de Sagarra, Josep Maria Benet i Jornet o Adolfo Marsillach són alguns dels autors dels textos que es representaran durant la temporada.

Beas ha assegurat que “la programació del Núria Espert és una referència a aquesta zona de la comarca i és per això que hem d’apostar per grans obres, sense oblidar les companyies locals, per a les que també reservem un espai”.

La pròxima setmana el teatre municipal serà l’escenari de “La Fortuna de Sílvia”, una coproducció de Teatres en Xarxa, on està integrat Sant Andreu de la Barca, amb el Teatre Nacional de Catalunya. Pep Munné, Laura Conejero o Albert Baró protagonitzen aquesta obra que dirigeix Jordi Prat i Coll.

La programació continua el 4 de març amb “Revolta de bruixes”, de Josep Maria Benet i Jornet; l’1 d’abril amb “Chefs”, de la companyia Yllana; el 6 de maig amb “Conillet”, de Marta Galán Sala; el 13 de maig amb “La noche de Parrado”, amb Víctor Parrado; el 21 de maig amb “Extraño anuncio”, original d’Adolfo Marsillach i adaptada per la companyia 4 Gags; i finalitzarà el 10 de juny amb “Infàmia”, amb Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Anna Moliner.

La temporada es completa amb una programació especial adreçada al públic més jove que preveu històries de superherois, espectacles de colors i ombres i l’adaptació de contes tradicionals.

Ocupació del teatre

El regidor de Cultura confia que la nova temporada del teatre municipal tingui el mateix èxit de públic que l’anterior, quan més de 3.500 persones van assistir a una de les representacions.

“L’índex d’ocupació és alt però estable, un fet que és encara més important”, ha dit Beas, que recorda que “gairebé totes les obres de la temporada anterior van exhaurir les entrades”. 

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here