El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va tornar a Molins de Rei iva passejar per la zona del planter, que recull l’essència dels orígens de la Fira de la Candelera

Abans de començar el recorregut, Rull va explicar que venir a Molins de Rei és una gran injecció d’autoestima perquè posa en evidència la capacitat de treball de la gent de la vila i el país que som capaços de construir tots plegats.

Josep Rull va visitar novament la Fira de la Candelera de Molins de Rei. El conseller de Territori i Sostenibilitat va recórrer l’emblemàtica zona del planter, acompanyat de l’alcalde de la població Joan Ramon Casals, del primer tinent d’alcalde, Xavi Paz i d’altres autoritats municipals.

Durant la recepció institucional que va tenir lloc prèviament a la sala de sessions de l’Ajuntament, Josep Rull va qualificar la Fira de la Candelera com “espectacular” atès que “darrera de les xifres, les magnituds i la trajectòria històrica hi ha un relat de ciutat“.

Rull també va destacar la visió de futur de la Fira “que neix a l’entorn del sector primari i sense oblidar els seus orígens evoluciona cap a la innovació amb totes les conseqüències”.

Abans de començar el seu recorregut i de lliurar els premis del concurs de Planter, el conseller Rull va fer referència a la reivindicació de Molins de Rei d’integrar-se a la Zona 1 del transport públic, i va avançar que “l’any 2018 superarem transitòriament la circumstància de les dues corones a l’Àrea Metropolitana de Barcelona”.

Així mateix, va assegurar que “l’any 2019 amb la T-Mobilitat els ciutadans pagaran pels quilòmetres que faran, amb unes tarifes pràcticament personalitzades”.

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va explicar que “des dels seus orígens la Fira ha tingut l’objectiu de generar negoci i oportunitats econòmiques que ens han permès aconseguir una societat molt més cohesionada i una millor justícia social”. 

Durant la seva intervenció, l’alcalde va demanar al conseller que “traslladi al govern central la necessitat de finalitzar la connexió de l’A2 amb l’AP7 a Castellbisbal i que construeixi les dues rotondes per millorar les entrades i sortides de Molins de Rei”. 

En la mateixa línia es va expressar el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, qui varecordar  que “la Fira de la Candelera és una mostra del creixement i la vitalitat de la vila i la contribució de Molins de Rei a l’economia local, de la comarca i del país”. Durant la seva intervenció, Paz també va demanar al conseller Rull “un últim esforç per aconseguir que Molins de Rei entri a la Zona 1 del transport públic”.

Font: Ajuntament de Molins de Rei 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here