El Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC); centre de Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+I) amb seu al Parc Mediterrani de la Tecnologia ubicat al Baix Llobregat; participa un any més al “Mobile World Congress” (MWC). Amb la d’aquest 2017, són 6 les ocasions en les que el centre forma part del congrés més important relacionat amb la tecnologia mòbil

L’edició d’enguany va obrir les seves portes el passat dilluns 27 de febrer i romandrà oberta fins demà dijous 2 de març als recintes firals de Montjuïc 2 (L’Hospitalet) i Montjuïc (Barcelona).

El CTTC de Castelldefels hi participa exposant els seus treballs en investigació i desenvolupament, així com els projectes en els que participa: és el cas de l’Horizon 2020 (finançat per la UE i on participen tots els grans operadors i fabricants de telefonia mòbil), o la seva col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA), entre d’altres. 

A més, el CTTC presenta al congrés tota una sèrie de prototips i demostracions relacionats amb àrees com són el monitoratge de la qualitat de l’aire o les transmissions amb tecnologia 5G (la successora dels sistemes actuals 4G dels dispositius mòbils).

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here