El grup de Gavà va tornar a contagiar la seva bona energia en la primera de les gales en directe que el programa va emetre ahir. Malauradament, finalment no van ser entre els 4 escollits per l’audiència 

El grup de dansa No límits de l’escola La Sala s’ha plantat en la primera de les tres semifinals del concurs “Got Talent 2” de Telecinco. Els gavanencs van ser un dels 14 participants en aquesta tanda, de la qual, finalment, van passar-ne 4 per votació popular de l’audiència a través del web de Telecinco. 

Tot i no classificar-se per a la final, la seva actuació, com ja va passar la primera vegada, va deixar bocabadat al jurat “per la seva alegria i capacitat d’unir ballarins de totes les edats”.

Risto Mejide els deia que esperava que seguissin “contagiant el bon rotllo que despreneu quan balleu”, Eva Hache assegurava que “és un gust veure l’alegria que destil·leu quan balleu fent que sembli tan fàcil” mentre que Edurne va reconèixer que li va “encantar, especialment la barreja d’edats diferents i la capacitat d’integrar-ho en un sol grup”.

En els propers programes tindrem l’oportunitat de veure un altre gavanenc, Víctor Guzmán, de 14 anys i integrant del grup de ball Progenyx i que ja sabíem que estaria a semifinals gràcies al passi daurat dels jutges.

El 7 de març es farà la segona gala.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here