Per quart any consecutiu, en el marc dels actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones, el diumenge 12 de març, a les 11 h, tindrà lloc una nova edició de la Cursa de les Dones de Sant Feliu. Es tracta d’un esdeveniment de caire popular i no competitiu, obert a la participació de tota la ciutadania

La cursa, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Consell Municipal de Dones, tindrà un recorregut de 5 km amb punt de sortida i arribada al parc del Vuit de Març. La sortida estarà amenitzada amb la participació de les colles de les AMPA, i un cop finalitzada la cursa, a partir de les 12 h, les persones que ho vulguin podran fer exercicis d’estiraments guiats per membres de Kinement fisioteràpia.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer en línia fins al dijous 9 de març a través de l’espai web que l’Ajuntament ha habilitat a http://www.santfeliu.cat/cursadones, on també es pot consultar el recorregut de la cursa. Els dorsals es podran imprimir directament al formalitzar la inscripció, o bé mitjançant l’impressora de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat fins al dia 10 de març, a les 20 h.

Per a més informació podeu enviar un mail a l’adreça electrònica dona@santfeliu.cat o bé trucar al telèfon 93 685 80 02, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here