La cita serà aquest diumenge, 12 de març i per a l‘ocasió s’ha organitzat una jornada festiva a l’estany, en el decurs de la qual es faran visites guiades i sessions d’anellament científic d’ocells

Amb aquesta jornada es vol donar a conèixer als ciutadans aquest espai natural en procés de recuperació ambiental i també recordar l’antiga diada festiva en què els gavanencs és reunien plegats a la llacuna per pescar anguiles cada primer diumenge d’agost, fins a mitjans dels anys 60.

La Llacuna de la Murtra és un espai natural de Gavà que forma part dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, i gaudeix de la consideració de zona d’especial protecció per a les aus. En aquest espai natural podem trobar diversitat de vegetació típica de les zones humides com es el canyissar, lliri groc i bosc de ribera i també faunacom l’ànec collverd, la fotja i el cabusset que nidifica en aquesta zona humida, i altres espècies com la tortuga de rierol que habita en aquesta zona.

La jornada té l’objectiu de continuar donant a conèixer aquest espai a la ciutadania, aquesta activitat està inclosa dins del 11è Cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, i de les Activitats als Espais Naturals del Delta del Llobregat.

Més informació i inscripcions al telèfon 93 479 32 01. L’ajuntament de Gavà posa a disposició dels visitants un autocar gratuït que sortirà de la plaça Jaume Balmes a les 9:30 hores.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here