L’horari d’obertura del Castell en aquesta ocasió és de 10 a 19 hores. La jornada gratuïta de portes ofertes es completa amb les actuacions de Reversión, Los de Vuelta i el mag Adan Xou, el teatre de Paranoia, una mostra comercial d’artesania local i visites a les exposicions “Les Brigades Internacionals a Castelldefels”, “Castelldefels fa 100.000 anys” i als espais restaurats del Castell

Aquest 12 de març torna la proposta municipal ‘Diumenges al Castell’, que en aquesta ocasió integra com a principal atractiu els concerts de Reversión i Los de Vuelta, la màgia d’Adan Xou, el teatre de Paranoia, una mostra comercial d’artesania local i visites a les exposicions “Les Brigades Internacionals a Castelldefels”, “Castelldefels fa 100.000 anys” i als espais restaurats del Castell.

La cita de periodicitat mensual arriba amb una jornada de 10 a 19 h. Es tracta de la jornada de portes obertes al Castell de Castelldefels dinamitzada amb les següents propostes:
12 h Concert del grup “Reversión” a l’ escenari central
17 h Concert del grup “Los de Vuelta” a l’escenari central
11 i 16 h Actuació del mag Adan Xou, als jardins
Dinamització teatral als espais restaurats a càrrec de Paranoia Teatre
Servei de restauració a càrrec de Food Trucks, als jardins del Castell
Exposicions a les quadres del Castell: “Els brigadistes a Castelldefels” i “Associació d’Artistes Plàstics de Castelldefels”
Mostra comercial d’artesania local en la zona restaurada del mirador de los jardines
Portes obertes als espais interiors del Castell
Visites guiades als espais interiors del Castell a les 10, 11, 12, 13, 16, 17 i 18 hores

Les jornades periòdiques de portes obertes permeten visitar gratuïtament el conjunt monumental del Castell de Castelldefels. Així, s’ofereix la possibilitat de visitar i conèixer l’estat actual de l’edifici, una vegada finalitzada la tercera fase de restauració en la qual s’han rehabilitat la planta baixa i la terrassa mirador de l’edifici. Altres espais inclosos en la visita són l’anomenada planta noble i la capella de Santa Maria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here