Carmina Panera, responsable del Centro Amigos i el Col·lectiu de Cultura Popular, va ser l’encarregada enguany de llegir el pregó a l’acte que va tenir lloc a l’auditori del Molí dels Frares
La presentació oficial de la Setmana Santa 2017 va ser un any més el tret de sortida d’una celebració a Sant Vicenç dels Horts que fusiona passió, tradició, solemnitat i diversitat cultural. 

L’acte va tenir lloc a l’auditori del Molí dels Frares ahir al vespre i va comptar amb la presència de l’alcaldessa Maite Aymerich, el regidor de Cultura, Miquel Àngel Camacho i la pregonera d’enguany, Carmina Panera, monja salesiana i responsable durant més de dues dècades del Centro Amigos i el Col·lectiu de Cultura Popular.

L’acte va comptar també amb la presència dels presidents de les dues entitats que organitzen la tradicional celebració del municipi, que el 2014 va ser guardonada amb el Premi Reconeixement Cultural Baix Llobregat en la categoria de Cultura Popular. Es tracta de Joan Ruiz, del Cos de Portants del Sant Crist, i Juan Martínez, de la Cofradía del Santísimo Cristo de la Salud y de Nuestra Señora de la Soledad. 

El primer acte de la Setmana Santa d’aquest 2017 a Sant Vicenç dels Horts serà avui divendres 7 d’abril a les 18 h, amb la sortida de la Desfilada dels Armats del Casal Parroquial i arribada al Molí dels Frares, organitzada pel Cos de Portants del Sant Crist.

Els actes de Setmana Santa que tindran lloc aquest cap de setmana seran els següents:

Dissabte 8 d’abril

A les 18 h. Concert de marxes de Setmana Santa a càrrec de la banda Ciudad de las Rosas de Sant Feliu de Llobregat i exaltació de la saeta . 

Lloc: Societat La Vicentina 

Organitzador: Cofradía del Santísimo Cristo de la Salud y de Nuestra Señora de la Soledad

A les 18.45 h. Benedicció de rams i processó 

Lloc: plaça de la Creu 

Organitzador: Església de Sant Vicenç Màrtir

A les 21.30 h. Nit de saetas 

Lloc: Casa d’Andalusia 

Organitzador: Casa d’Andalusia

Diumenge 9 d’abril

A les 9.30 h. Processó i benedicció de rams . Sortida de l’Església de Sant Antoni de Pàdua. Itinerari: pl. de Carme Llinàs, c. de La Vinyala, c. de Sant Josep, c. del Mestre Pérez Moya, c. de Rafael Casanova, av. del Mil·lenari, c. de Ferrer i Oller, c. de La Corunya, c. d’Olot i c. d’Enric Aymerich i Rigol i arribada als Salesians pel c. de Rafael Casanova. 

Organitzador: Església de Sant Antoni de Pàdua

A les 12 h. Missa rociera i benedicció de rams , acompanyada pel Coro de la Hermandad del Rocio de Castellbisbal 

Lloc: Església de Sant Josep 

Organitzador: Església de Sant Josep, Cofradía del Santísimo Cristo de la Salud y de Nuestra Señora de la Soledad

A les 13 h. Benedicció de rams 

Lloc: plaça de Sant Jordi 

Organitzador: Església de Sant Vicenç Màrtir

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here