Fins l’1 de maig la Carxofa Prat torna a envair tots els paladars de la ciutat, amb la 4a edició del QuintoTapa, la única ruta de tapes que converteix la Carxofa Prat en argument gastronòmic per servir durant 20 dies a bars i restaurants del Prat de Llobregat
El QuintoTapa Carxofa Prat manté intacte el seu propòsit inicial: fer bullir l’olla durant tres setmanes per descobrir les possibilitats culinàries de la Carxofa Prat, donant protagonisme també als pagesos amb la seva verdura de referència. 

Els restauradors han acceptat un any més el repte de crear propostes desconegudes, originals, artesanes i de qualitat. El tipus de terreny del Delta, profund i fèrtil, el clima ben temperat per la protecció de les muntanyes i l’acció del mar, fan que la Carxofa Prat sigui aquí més dolça i tendra.

La ruta será una excusa més per descobrir els atractius turístics del Prat (destí ideal per Setmana Santa) fent un recorregut gastronòmic basat en el producte local procedent del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Una fórmula infal·lible que sota un comitè assessor ha seleccionat un total de 20 tapes amb Carxofa Prat i 37 si es comptabilitzen les Tapes de la Casa, acompanyades amb un Quinto Moritz/aigua [2,5 €] i la Tapa Carxofa Prat [3 €].

ABRIL ENCARXOFAT!

El QuintoTapa Carxofa Prat és una activitat dintre de la Festa de la Carxofa Prat organitzada per l’Ajuntament del Prat de Llobregat, que va començar amb el Març Gastronòmic el passat 2 de març i que dona pas a un mes d’abril ple d’esdeveniments gastronòmics: la Carxofada Popular el 2 d’abril, l’Escarxofa & Jazz el 9 d’abril i la 4ª edició de la Fira Tapa Carxofa Prat, el 21, 22 i 23 d’abril a la Plaça Blanes, on es podrà gaudir de les millors propostes del QuintoTapa en un espai obert i ple d’activitats de cultura popular, música i activitats familiars.

LA L9

Una nova manera d’arribar al Prat. Per molts desconeguda encara. Tot i haver-se inaugurat ja fa més d´un any, encara hi ha molts que no l’han estrenat. Recomanem deixar el cotxe i buscar altres formes de transport per apropar-se al Prat.

MOLTES RAONS PER CONÈIXER EL PRAT

Aquesta ruta gastronòmica proposa la visita a un entorn urbà envoltat de platges, pinedes, el Delta del Llobregat i un Parc Agrari del Baix Llobregat de 2700 hectàrees que contextualitza els arguments que concentren la Tapa que menjaràs. I la Setmana Santa serà una excusa ideal per descobrir aquests paratges a només 15 minuts del centre de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here