La família ha celebrat un acte en la intimitat al saló de plens acompanyats de dirigents del PSC

Centenars de persones han volgut donar l’últim adéu a l’exministra i militant del PSC Carme Chacón a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, ciutat d’on ella era originària.

El saló de plens del consistori ha acollit les seves cendres, que van ser incinerades a Madrid, que s’han exposat en un petit altar acompanyat d’una fotografia seva.

En primer lloc, la família va fer ahir un breu acte en la intimitat i posteriorment es van obiri les portes per tal que tots els veïns que volguessin poguessin passar.

Sobri i emotiu, l’acte va començat puntualment a les 12 hores i va ser obert al públic. No obstant això, tot just van poder-hi accedir unes 180 persones, més o menys la tercera part de les persones que s’hi van congregar.

L’afluència va ser massiva. Al vestíbul s’hi van apinyar unes 200 persones i a l’exterior, una multitud va esperar el seu torn per accedir a l’Ajuntament.

Per part del PSC hi va assistir el primer secretari, Miquel Iceta; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros,l’ex president José Montilla i l’ex ministre Celestino Corbacho ; i per part del PSOE l’exministra del PSOE Leire Pajín, entre d’altres.

També hi van assistir membres del Govern, com el conseller d’Interior, Jordi Jané; i representants d’altres formacions com el portaveu parlamentari de C’s Carlos Carrizosa, i el baixllobregatí diputat de Junts pel Sí Eduardo Reyes, entre d’altres.

A més, l’acte es va omplir de regidors i regidores i alcaldes i alcaldesses de la comarca del Baix Llobregat

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here