El 28, 29 i 30 d’abril torna GastroGavà en el marc de la Fira de l’Espàrrec de Gavà, després de l’èxit de les edicions anteriors. Serà una nova oportunitat per tastar les creacions culinàries que ofereix l’Espàrrec de Gavà, producte autòcton del Baix Llobregat.
 GastroGavà amplia l’oferta amb una mostra de vins, tindrà més espai de terrassa i els visitants podran degustar més de 15 varietats de vins que completaran l’oferta gastronòmica

GastroGavà estrena en aquesta quarta edició una nova proposta, la Mostra de Vins de la mà dels cellers de Gavà. Els experts de Bacu’s, Celler la Vinya, Gavavins i Touche Barcelona Celler oferiran, durant els dies de Fira, més de 15 varietats de vins produïdes en comarques de l’entorn del Baix Llobregat. El visitant podrà adquirir un tiquet de 10 € per fer 4 degustacions i emportar-se una copa.

La Mostra de Vins és el complement idoni de l’oferta gastronòmica de la Fira, a càrrec d’una quinzena de restaurants i establiments de Gavà que oferiran tapes exclusives i de qualitat elaborades amb l’espàrrec com a ingredient principal. Enguany, a més l’Agrupació de Restauradors de Gavà presentarà com a tapa l’espàrrec blanc de Gavà al natural.
Els visitants tindran a la seva disposició degustacions amb dues opcions de tiquet. La primera consisteix en la degustació de quatre tapes i dues begudes al preu de 12 euros i inclou dos gots. La segona opció té un preu de 3,5 euros i ofereix la possibilitat de consumir una tapa i una beguda, i també inclou un got.

Una altra de les novetats és l’ampliació de l’espai de terrassa de GastroGavà a la plaça de Jaume Balmes per oferir més bon servei als visitants de la Fira. A més, hi haurà actuacions i activitats per a tota la família.


Horari

L’horari de GastroGavà serà divendres 28 d’abril, de 19 a 22.30 hores; dissabte 29 d’abril, de 12 a 16.30 i de 19 a 22.30 h, i diumenge 30 de d’abril, de 12 a 16.30 i de 19 a 22.30 h.


L’espàrrec, protagonista de la mostra gastronómica

Els establiments participants són: Anhel, Croissanteria Héctor, Ermita de Brugués, Forn M. Cruz La Molletería, La Tapería, Major Trentasis, Masia Solior, Mundo Casero, Nostra Pizza, Pizzeria Margu, Sunset Burger, Tasta’mm i Agrupació de Restauradors de Gavà. El restaurant Les Marines col·labora amb l’obsequi d’un sopar per a dues persones al guanyador del concurs per escollir la millor tapa.

Les tapes que es podran degustar són: Espàrrec de Gavà amb la seva crema i vinagreta i caneló de porro amb botifarra negre, de l’Anhel. Muffin d’espàrrec amb gambes, melmelada de tomàquet i all negre i ou amb romesco i pizzeta Hèctor, de Croissanteria Héctor. Caneló transparent i coca de Brugués, d’Ermita de Brugués. Orange passion i red&cheese, de Forn M. Cruz. Arrels de la terra i sweet brownie, de La Molletería. Buit al pa de xapata i pizza Tapería, de La Taperia. Quiche d’espàrrec de Gavà i peus de porc, de Major Trentasis. Pastís d’escalivada amb espàrrec blanc, olivada i/o vinagreta d’anxova de l’Escala i cassola de pagès, de Masia Solior. Croquetes d’espàrrec de Gavà & ibèric, de Mundo Casero. Pizza d’espàrrec de Gavà i La nostra pizza, de Nostra Pizza. Crumble d’espàrrec de Gavà i torrada de bacallà confitat, de Restaurant Pizzeria Margu. California Love, de Sunset Burger. Espàrrec de Gavà & burger i esparraca d’espàrrec, de Tasta’mm. L’Agrupació de Restauradors oferirà Espàrrec blanc de Gavà al natural.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here