Fins el 5 de maig el consistori de Castelldefels, amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, conjuntament amb la UPC; ha organitzat un conjunt d’activitats adreçades a empreses del territori vinculades amb la tecnologia i que té com a objectiu ser un punt de referència entre el món empresarial

El Parc Mediterrani de la Tecnologia és un nucli clau de la formació, la recerca i la transferència de tecnologia en el sector de les telecomunicacions, l’aeronàutica i els estudis sobre l’espai, així com en el sector de l’enginyeria biològica, la biotecnologia i l’enginyeria agroalimentària, cosa que el configura com a referent en l’àrea de la recerca d’aquests àmbits.

El PMT és un catalitzador d’empreses: amb productes i serveis d’alt valor afegit per als objectius següents:

  • Desenvolupar projectes d’R+D+IT demanats o orientats des de la indústria
  • Desenvolupar programes de formació permanent
  • Incorporar a les empreses titulats amb un alt nivell de formació en activitats de recerca aplicada i desenvolupament
  • Orientar correctament la recerca fonamental que es desenvolupa als diferents departaments de la UPC

El pricipal objectiu de la setmana de la innovació és que les principals empreses del territori que operen en els mencionats sectors coneguin el potencial del Parc.

Per això l’ajuntament ha organitzat les següents activitats:

  • Dimecres 3 de maig: DIA DEL NOU TALENT. Si per a la teva empresa és estratègic la contractació de joves titulats en enginyeria de Telecomunicacions, en Aeronàutica o en enginyeries biològica, biotecnologia o agroalimentària, aquest dia t’ho posem fàcil: podràs entrevistar a titulats en un format d’entrevistes simultànies.
  • Dijous 4 de maig: DIA DEL NETWORKING. Si per a la teva empresa és important establir contactes professionals amb les empreses, els centres tecnològics i els grups de recerca que hi ha dins la UPC, aquest día tindràs l’oportunitat de fer-ho.
  •  Divendres 5 de maig: DIA DE LA INNOVACIÓ. Si vols conèixer algunes vies de finançament de la innovació o bé quins són els recursos que el territori posa al teu abast per innovar, vina a la jornada del dia 5 de maig.

Totes les activitats es faran a diversos espais del Parc Mediterrani de la Tecnologia.

+ INFO i preinscripcions: www.setmanadelainnovacio.cat

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here