El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha qualificat de “cosmètic” el nou pla de Rodalies anunciat pel govern espanyol i reclama a Foment que compleixi les promeses incomplertes en infraestructures

En aquest sentit, Rull ha insistit que “hi ha una manera molt senzilla de complir les coses, que és que ens ho traspassin íntegrament”. En declaracions a Catalunya Ràdio aquest divendres al matí, el conseller ha tornat a reclamar més efectius de la policia espanyola a l’Aeroport de Barcelona – El Prat de Llobregat per evitar “una situació de col·lapse” aquest estiu, quan “hi haurà una vintena de vols intercontinentals més a Barcelona”. 

En aquest sentit, ha afirmat que la situació de caos que s’ha viscut en el darrer cap de setmana en aquesta infraestructura “demostra que pel govern espanyol l’Aeroport de Madrid és un aeroport de primera” i que el “Barcelona és un aeroport complementari”.

“No calen nous plans de Rodalies. El que cal és que compleixin els plans prèviament acordats”, ha reflexionat en veu alta Rull. “En darrera instància, el mes de setembre, octubre o novembre aquest país viurà moments que són extraordinaris i de cara a un futur haurem de ser capaços de canviar la situació des d’un punt de vista d’autogovern”, ha afegit el conseller.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here