Els treballs de millora, que se centraran en l’estructura, començaran aquest dimarts i s’allargaran fins a primers de juliol

Aquest dimarts comencen les obres de millora en l’estructura de l’edifici d’Urgències de l’Hospital de Viladecans. Es tracta de tot un seguit de treballs que, segons els responsables del servei, “són necessaris per respondre als requeriments del projecte de reforma i ampliació del centre”. 

Les feines s’han graduat en sis fases per tal que “afectin el menys possible a usuaris i pacients” en el decurs dels dos mesos –maig, juny i primers dies de juliol- que tindran de durada, aproximadament.

El centre ha disposat tot una sèrie de mesures per reduir el màxim possible els inconvenients que puguin trobar-se els usuaris del Servei d’Urgències. Així, es durà a terme una senyalització de recorreguts alternatius d’entrada i sortida, es col·locaran cartells informatius, s’adaptarà el mobiliari a les necessitats de cada fase del projecte i es reforçarà l’atenció del personal del centre a les consultes dels usuaris.

D’altra banda, l’hospital està duent a terme una intensa campanya de comunicació, tant interna amb els seus professionals com externa, amb els ajuntaments de les localitats per a les quals es centre de referència (Viladecans, Gavà, Castelldefels, Begues i Sant Climent), i amb la resta de dispositius sanitaris i assistencials del territori (SEM, hospitals, centres sociosanitaris, centres d’atenció primària). 

La col·laboració de tots aquests dispositius és fonamental per completar els treballs de millora amb el menor impacte possible sobre els ciutadans, així com també la dels mateixos usuaris i professionals a l’hora de respectar les indicacions de seguretat de les obres i les indicacions dels seus responsables tècnics. 

En aquest sentit, la direcció del centre també demana la paciència i comprensió dels usuaris envers l’augment del soroll i olors derivats de les obres. De la mateixa forma, també demanarà la seva col·laboració per limitar el nombre d’acompanyants i visitants dels pacients per tal d’evitar aglomeracions a les zones afectades.

Per tal de garantir que les obres es desenvolupin amb les màximes garanties de seguretat i salut per a professionals, pacients i acompanyants s’ha creat una comissió de seguiment integrada per representants del centre, tècnics de preventiva, direcció facultativa, l’empresa contractista de les obres i altres assessors).

El pla d’execució de les obres s’ha dividit en sis fases successives que permetran minimitzar l’impacte dels treballs en l’activitat del Servei d’Urgències de l’Hospital. A cadascuna de les fases es tindrà especial cura en la seguretat de pacients i professionals, establint tancaments perimetrals per a les zones en obres.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here