74 expositors es reuniran al recinte de la rambla del Carme. Diverses activitats i una desfilada de moda completaran la fira comercial més destacada d’Esplugues

Programa de la Fira 

Com cada dos anys, el cap de setmana del 13 i 14 de maig tenim l’oportunitat d’observar, d’una sola passejada, la diversitat comercial i la qualitat dels productes o serveis del municipi. Serà a la fira comercial i industrial d’Esplugues, Firesplugues, que enguany celebrarà la 17a edició. La rambla del Carme acollirà un total de 74 expositors, un bon reflex de la realitat comercial d’Esplugues.

Entre comerços, empreses i entitats ocuparan 82 mòduls (vuit han contractat mòdul doble). Moda, estètica, òptica, salut, idiomes, ensenyament i immobiliàries són alguns dels sectors que comptaran amb representació a la fira. La diversitat és una de les característiques principals de la 17a edició de Firesplugues.

Activitats lúdiques

El certamen permet a les botigues i empreses participants presentar les seves novetats en un ambient festiu, ja que, a banda dels estands, hi ha programat un conjunt d’activitats lúdiques a la plaça Ghandi (una passarel·la de moda, entre d’altres), formatives per a comerciants i de sensibilització.

EspluguesApp

L’estand municipal, que serà al centre del passeig, donarà informació sobre diferents projectes de ciutat, entre ells la nova EspluguesApp, una aplicació per a mòbils amb informació d’utilitat sobre la ciutat que es posarà en marxa coincidint amb Firesplugues.

Puput Punxetes

La mascota turística del Baix Llobregat, en Puput Punxetes, també hi serà present, dissabte de 10.30 a 13.30 hores, en una carpa informativa del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, on es repartiran díptics de turisme.

També hi participarà Esplugues Televisió, que gravarà entrevistes, actuacions i reportatges que es podran veure en diferit a les 23 hores tant del dia 13 com del 14.
Font: Ajuntament d’Esplugues 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here