Un any més, Sant Feliu es vesteix de gal·la d’avui divendres 12 al diumenge 14 de maig, per rebre les Festes de Primavera 2017 i acollir la 59a Exposició Nacional de Roses i la 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. Paral·lelament, al llarg del cap de setmana el municipi serà un gran escenari d’activitats culturals, esportives i de lleure

El pregó de les festes, a càrrec del músic i actor santfeliuenc Joan Dausà, donarà el tret de sortida a la celebració el divendres 12, a les 19 h, a l’Auditori del Palau Falguera. Tot seguit, s’obrirà al públic l’Exposició Nacional de Roses i s’inaugurarà la Fira Comercial i Industrial. 

Olors i textures de roses al Palau Falguera
Més de 10.000 roses de més de 300 varietats ompliran les estances interiors, les terrasses i els jardins del Palau Falguera, on es podran veure composicions florals de gran bellesa, assistir a conferències i demostracions d’art floral, participar en tallers sobre roses o descobrir la Rosa president Pasqual Maragall, que es presentarà durant l’esdeveniment. 

També se celebraran els tradicionals concursos de roses i s’organitzaran visites guiades al parc del Roserar de Dot i de Camprubí. 

Com a novetat, enguany es faran demostracions de cuina en el marc de “La Cuina de les Roses” a la mateixa Exposició de Roses on s’elaboraran en directe receptes en què les roses seran l’ingredient estrella. 

Com a continuïtat d’altres anys, restaurants i pastisseries de la ciutat oferiran plats amb roses a les seves cartes. 


La Fira, el millor aparador comercial

La 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat omplirà els principals carrers del centre de parades i estands amb productes de tota mena. A la plaça de la Vila, s’hi instal·larà la Fira Verda, on serà possible conèixer les principals accions i projectes del municipi per fer de Sant Feliu una ciutat més sostenible.

D’altra banda, en el marc de la Fira es repetirà Tendències Street, engegat l’any passat, i que suposa una forta aposta pel comerç local, amb activitats i demostracions a l’aparador del carrer de Laureà Miró, 187. 


Activitats per a tots els gustos

La ciutat acollirà també tot un seguit d’activitats culturals i de lleure. Entre les propostes hi ha cercaviles de gegants i capgrossos, correfocs, actuacions de bastoners, castellers, esbarts, sardanes, música i teatre. 


La ràdio, en directe

L’emissora municipal, Ràdio Sant Feliu també tindrà un estand a la plaça de la Vila, des d’on oferirà una programació especial amb motiu de les Festes.

Consulteu el detall del programa d’activitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here