Un any més, Sant Feliu esdevindrà un gran recinte firal, ple d’estands i parades als carrers del centre del municipi, amb motiu de la celebració de la 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

En aquesta edició, a més, es renova l’experiència del ‘Tendències’ que es va iniciar al 2016, i que ara es presenta sota el nom de ‘Tendències Street’, en una versió molt més atractiva que pretén sorprendre al públic que passi pel carrer de Laureà Miró.

La Fira Comercial i Industrial aplega al voltant de 150 parades, amb comerços i empreses dels sectors més diversos. Com ja és habitual, hi ha diferents espais dedicats a l’artesania i l’art, el comerç local, el sector de l’automoció, les entitats, el mercat de pagès i l’alimentació. Un any més, el passeig Bertrand acollirà l’espai El Tast. Mostra de vins, caves i gastronomia, on es podrà menjar i beure, tot gaudint de companyia musical.

D’altra banda, com a novetat, entre els estands de la Fira enguany hi haurà un estand dedicat al Turisme, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat, des del qual es farà difusió dels principals atractius turístics i patrimonials de Sant Feliu. 

Moltes sorpreses al ‘Tendències Street’

El divendres, a partir de les 18 h, es posarà en marxa el ‘Tendències Street’ una nova iniciativa de difusió del comerç de la ciutat que es durà a terme en el local ubicat al carrer de Laureà Miró, 187, i en la qual participaran 200 comerciants del municipi. En aquesta edició l’aparador del Tendències s’estendrà també al carrer, i ocuparà la carretera en el tram comprès entre Josep Maria de Molina i Pou de Sant Pere. 

Tal com ha explicat la regidora de Comerç, Margarita Llongueras, “serà una zona nova molt maca i engrescadora, on passaran moltes coses ja que hi ha prevista una graella d’activitats amb propostes per fer a cada hora”. Així, hi haurà tallers, una showroom de moda on els comerços exposaran els productes que seran tendència aquest estiu, també hi haurà espais per a la degustació d’aliments, i una masterclass de floristeria de núvies, entre d’altres propostes.

Homenatge al comerç

Aquest serà el vuitè any en que es retrà homenatge a un comerç tradicional del municipi en el marc de la Fira Comercial i Industrial. L’acte de lliurament del guardó es farà el diumenge 14 de maig, a les 13 h, a la plaça de la Vila. En aquesta edició els comerços reconeguts seran el Forn i pastisseria Can Plana i la Farmàcia Taulé Martí.  

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here