Una de les novetats de l’Exposició Nacional de Roses 2017 és la celebració en el marc de la mostra de les jornades gastronòmiques ‘La Cuina de les Roses’

Aquest esdeveniment culinari, organitzat també per l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu, el qual es va posar en marxa a la ciutat l’any 2012, i que habitualment es feia el mes d’abril, experimenta enguany un canvi de model i es fa en paral·lel a l’Exposició de Roses, i en el marc de l’entorn del Palau Falguera.
L’objectiu de ‘La Cuina de les Roses’ continua sent el de fer difusió de la gastronomia feta amb roses, és a dir, de receptes de cuina on les roses són utilitzades com un ingredient més. En aquest sentit, tant dissabte com diumenge, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h, es faran demostracions de cuina en directe a càrrec de la professora de cuina i gastronomia de l’Institut Martí Dot, Marta Amorós. Les demostracions, que seran obertes al públic, es duran a terme a la terrassa de la capella del Palau Falguera. D’altra banda, el dissabte, a les 17 h, i el diumenge, a les 11 h, es farà un taller infantil de rebosteria amb roses adreçat als més petits.

Plats a la carta 
En el marc de les jornades, durant el cap de setmana, diversos restaurants i pastisseries oferiran en els seus menús plats elaborats amb roses. Algunes de les propostes inclouen pa de roses, cavalla marinada amb vinagreta de roses o rosa de pasta filo, entre d’altres. 

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here